13-04-11

Recept voor Pudding met lange vingers

Ingrediënten:

voor Pudding met lange vingers recept

  • 1 pak lange vingers
  • 2 dl siroop (fles)
  • 50 gram custardpoeder
  • 3/4 liter halfvolle melk
  • 50 gram suiker
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • plasticfolie
  • lage ovenschaal inhoud ca. 1 liter



 

Bereidingswijze:

van Pudding met lange vingers recept

  • Schenk de siroop in een diep bord en leg de lange vingers erin.
  • Laat het sap 5 minuten intrekken.
  • Bedek nu de bodem van de schaal met lange vingers.
  • Bij een ronde schaal moet je misschien van een paar lange vingers een stukje afbreken.
  • Doe de custard in een kopje en roer de poeder met 5 eetlepels van de melk tot een glad papje.
  • Breng de rest van de melk aan de kook.
  • Roer de suiker en de vanillesuiker erdoor.
  • Als de melk kookt, schenk je de custard in kleine scheutjes erbij.
  • Blijf goed roeren en laat het papje ongeveer 1 minuut zachtjes koken.
  • Schenk de vanillepudding over de lange vingers.
  • Dek de pudding af met plasticfolie.
  • Laat de pudding op het aanrecht in ongeveer 1 uur afkoelen.
  • Zet haar daarna minstens 1 uur in de koelkast om stijf te worden

    Aanvullende info bij dit recept:

    Dit recept is geschikt voor: 5 personen
    Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 2 uur
    15 minuten bereiden, 2 uur wachten.

16:45 Gepost door trudy van leeuwen in nagerechten | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

dit is zo lekker he
en ja er staan al heel wat recepten op
van alles wat
en lekker
er komt nog meer bij
elke dag wat
nauw veel kook plezier

Gepost door: trudy | 13-04-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.