22-04-11

Turkse kaasdriehoekjes

 

Turkse kaasdriehoekjes = Peynirli ucgen borek
 Turkse kaasdriehoekjes = Peynirli ucgen borek










Bereidingstijd: 30-60 minuten
Gang: Bijgerecht
Keuken: Turkse keuken
Smaak: Anders
Techniek: N.v.t.
Soort gerecht: Bijgerecht

Ingrediënten voor 4 personen
2 lappen filodeeg 200 gr feta stukje gesnipperde rode paprika 33 eetl dillegroen frituurolie

Bereidingswijze
Snijd 2 fyllodeeglappen in 6 cm brede repen. Meng 200 gr feta met een stukje gesnipperde paprika en 3 eetlepels dillegroen. Schep aan het begin van elke deegreep een koffielepel kaas- mengsel en vouw ze naar boven toe driehoekig op. Frituur ze goudbruin.

eetsmakkelijk = afiyet olsu



17:11 Gepost door trudy van leeuwen in turks recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.